dilluns, 10 de juny de 2013

Primera ruta eqüestre de Catalunya a Vidrà

Amb la ruta Vidrà Puigsacalm IE-033, s’estrena el primer itinerari eqüestre  a Catalunya    homologat per la  Real Federación Hípica Española ,   aquest  transcorre per tot el terme de Vidrà i enllaça amb el poble veí de Sant Pere de Torelló.

La ruta a   iniciativa de l’Ajuntament de Vidrà   ha estat subvencionada per la Diputació de Girona, i també ha comptat   amb la col·laboració de l’ajuntament de Sant Pere de Torelló i l’Hipic Maver.

La natura i  la bellesa del paisatge i  de l’ entorn  va portar a l’Ajuntament a plantejar  l’homologació d’ un itinerari eqüestre de 45 Km   per tal de poder  oferir al visitant una altre forma d’endinsar-se  al  territori i gaudir dels recursos naturals que ens ofereix .
L’objectiu principal és el de dinamitzar el sector del comerç i turisme del poble  amb l’aposta d’un sector diferent, el turisme eqüestre.


Aquest camí serà presentat en el  I Congreso Nacional de Turismo Ecuestre de la Real Federación Hípica Española que se celebrará a  Cofrentes (Valencia) del 13 al 15 de junio de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari